preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Dokumenti
Školska pošta

Brojač posjeta
Ispis statistike od 29. 8. 2011.

Ukupno: 803420
Tražilica


Stručni skupovi

Dislajkaj mržnju

NE govoru mržnje na Internetu!

Red Button

 

Draga djeco, roditelji, učitelji, građani…

Ova aplikacija namijenjena je svima Vama, ali je posebno prilagođena djeci i omogućuje prijavljivanje: sadržaja na internetu za koji sumnjate da je nezakonit i odnosi se na različite oblike iskorištavanja ili zlostavljanja djece.

edu.hr portal

Sloboda odgoja

Hrabri telefon

Natjecanja

DRŽAVNE PRVAKINJE!!

Učenice naše škole ostvarile su odlične rezultate na državnom natjecanju iz povijesti.

Antonija Župarić, učenica 8.d razreda, osvojila je 1.mjesto, a Helena Lončina, učenica 8.a razreda, 3. mjesto pod vodstvom mentorice Ksenije Vračević.

Tim povodom u školi smo organizirali svečani doček na kojem su se okupili učenici i nastavnici te pljeskom i pjesmom čestitali na izvrsnom rezultatu, a ravnatelj im je uručio slatke buketiće kao nagradu za uložen trud i napor.

Čestitke učenicama i njihovoj mentorici!!

 

fotke pod opširnije...

 

  :: opširnije :: 


objavio: Mislav Katalinić  datum: 16. 4. 2015. 12:05

Županijska natjecanja 2015.

Naši su učenici sa svojim mentorima ove godine postigli zapažene rezulatate na županijskim natjecnajima. Posebno bi istaknuli i pohvalili:

Suzana Perković osvojeno 1. mjesto i  Marin Sonnefeld-Kadlec  3. mjesto na županijskom natjecanju iz njemačkog jezika za učenike 8. razreda, mentorica Maria Perković, prof.

 Antonija Župarić 1. mjesto i Helena Lončina 2. mjesto na županijskom natjecanju iz povijesti za učenike 8. razreda, mentorica Ksenija Vračević, prof.

Ante Tolj osvojeno 3. mjesto i Karlo Prukner osvojeno 7. mjesto na županjskom natjecanju iz informatike, mentorica Maja Jurić-Babaja, prof.

Naše odbojkašice:Tea Sabljo, Dora Olujić, Marija Dugandžič, Petra Dugandžić, Ina Zadro, Antonija Stilin, Iva Crndić, Talia Batrnek, Leonarda Baković, Iva Tolić, Julia Šaravanja i Lara Matusina,  osvojeno 1. mjesto na županijskom natjecanju u odbojci  i njihov trener Ivan Pospišil, prof.

Vjeronaučna skupina: Iva Ćavar, Karla Hartmann, Hanna Kristić, Ivana Milanović 4. mjesto na županijskom natjecanju (prolaz na nadbiskupijsku razinu) i 6. mjesto na nadbiskupijskoj razini, menotrica Ružica Kadlaček, prof.

Tehnička kultura: Karlo Guja 2. iz elektrotehnike, Marin Sonnenfeld-Kadlec 3.  -robotsko spašavanje žrtve Barbara Kokić 2. mjesto- orjentacija i komunikacija Ivan Talović 2.mjesto -robotika njihov  mentor Zlatko Popić, prof.

  :: opširnije :: 


objavio: Maja Jurić-Babaja  datum: 11. 3. 2015. 11:49

Rezultati županijskog natjecanja - Osnove informatike!

Objavljeni su neslužbeni rezultati u kategoriji Osnove informatike za županijsko natjecanje!


Ostvarili smo fantastične rezultate!!

https://www.infokup.hr/natjecanje/dogadjaj/277/rezultati

Bravo naši!!

Karlo PruknerSaša Milaković, Filip Tuzlak, Daniel BiroGabrijela Batrnek, Zvonimir Tokić, Filip Mihaljević, Stjepan Bratić, Mateo Anđan, Laura Babić


Sve pohvale!!


Ponosni smo na sve vas!!
Nastavnici Maja i Mislav

  :: opširnije :: 


objavio: Mislav Katalinić  datum: 23. 2. 2014. 16:39

Bili smo na državnom natjecanju iz engleskog jezika u Makarskoj

Državna Natjecanja iz engleskog jezika za učenike osnovnih i srednjih škola održana su od 13. do 15. svibnja 2012. godine u Makarskoj. Na državnom Natjecanju iz engleskog jezika sudjelovalo je 110 učenika, koje je pripremalo i pratilo 88 mentora. Našu školu je predstavljala Ivana Klaić, učenica 8.b razreda s mentoricom Natašom Periškić.

  :: opširnije :: 


objavio: Lidija Šaravanja  datum: 24. 5. 2012. 18:08

Obavijest

Još uvijek  su u tijeku županijska natjecanja . Ovim putem želimo prvo pohvaliti sve učenike koji su pozvani na natjecanje, a posebno želimo istaknuti one učenike i njihove mentore koji su ostvarili najbolje uspjehe i zauzeli prva tri mjesta. Svojom nadarenošću, radom, trudom i zalaganjem pohvale za ostvarene rezultate ostvarili su:

NA NATJECANJU IZ BIOLOGIJE: Katarina Krešo (8.d), 3.mjesto (mentorica: Monika Pavić)

NA SPORTSKOM NATJECANJU: Naša navijačka skupina je na Školskom sportskom danu u Osijeku proglašena najboljom (vidi „Glas Slavonije“ od 15.03.2012.!)

Navedenim učenicima želimo da ostvare izvanredne rezultate I na državnom natjecanju ukoliko budu pozvani. Neke od učenika još očekuju županijska natjecanja. Želimo da date sve od sebe i postignete što bolji uspjeh te na taj način afirmirate svoj rad, mentora i školu.

 

                                                                                       Ravnatelj:

                                                                                    Ilija Pavić, prof. 

  :: opširnije :: 


objavio: Maja Jurić-Babaja  datum: 16. 3. 2012. 09:00

OBAVIJEST ZA UČENIKE

     Županijska natjecanja se nastavljaju, a naši najbolji učenici i dalje ostvaruju izvanredne rezultate. Pohvalu upućujemo učenici Moniki Rebeki Oklopčić i njenoj mentorici Nedi Mur za osvajanje izvanrednog 2. mjesta na Županijskom natjecanju iz geografije.

     Uz iskrene čestitke želimo puno sreće na daljnjim natjecanjima! Vama i svima ostalima, koje natjecanja očekuju, želimo da svojim radom, marljivošću i talentom ostvarite najbolje moguće rezultate!

Ravnatelj: Ilija Pavić

  :: opširnije :: 


objavio: Mislav Katalinić  datum: 8. 3. 2012. 12:00

Obavijest za učenike

Županijska natjecanja se nastavljaju, a naši najbolji učenici i dalje ostvaruju izvanredne rezultate. Pohvale učenicima i njihovim mentorima, s velikim ponosom i zadovoljstvom, ovaj put upućujemo sljedećima:

EKOLOZI- 1. mjesto ( mentorica Monika Pavić)

Petra Anić (5.a)

Barbara Lendić (6.c)

Laura Vadnjak  (7.b)

Josipa Anić (8.a)

 

NJEMAČKI JEZIK- 1. mjesto ( mentor Jozo Križan)

Ivana Aničić (8.c)

        

Uz iskrene čestitke želimo vam puno sreće na daljnjim natjecanjima! Vama i svima ostalima, koje natjecanja očekuju, želimo da svojim radom, marljivošću i talentom ostvarite najbolje moguće rezultate!

Ravnatelj: Ilija Pavić

 

  :: opširnije :: 


objavio: Maja Jurić-Babaja  datum: 6. 3. 2012. 09:31

OBAVIJEST ZA UČENIKE

Trenutno su u tijeku županijska natjecanja. Ovim putem želimo prvo pohvaliti sve učenike koji su pozvani na natjecanja, a posebno želimo istaknuti one učenike i njihove mentore koji su ostvarili najbolje uspjehe i zauzeli prva tri mjesta. Svojom nadarenošću, radom, trudom i zalaganjem pohvale za rezultate ostvarili su:

IZ ENGLESKOG JEZIKA     

Ivana Klaić (8.b) - 1.mjesto (mentorica  Nataša Periškić)

Sara Ćavar (8.c) - 2. mjesto (mentorica Lidija Šaravanja)

IZ TEHNIČKE KULTURE - NATJECANJE RADIOAMATERA

Magdalena Adamović (8.d) - 1. mjesto ( mentor Zlatko Popić)

ROBOTIKA

Karlo Prukner (5.b) - 3. mjesto ( mentor  Zlatko Popić)

IZ INFORMATIKE

Ivan Kadić (8.d) - 3. mjesto (mentor Mislav Katalinić)

RUKOMET (Ž) - 3 mjesto ( mentor Ivan Lozančić)

Navedenim učenicima želimo daljnji nastavak ostvarenja izvanrednih rezultata na državnom natjecanju ukoliko budu pozvani. Mnoge učenike tek očekuju županijska natjecanja, želimo vam da date sve od sebe i postignete što bolji uspjeh te na taj način afirmirate svoj rad , mentora i školu.

Ravnatelj:

Ilija Pavić, prof.

  :: opširnije :: 


objavio: Mislav Katalinić  datum: 1. 3. 2012. 09:18

Županijsko natjecanje - engleski jezik

Jučer, 28. veljače 2012., održano je 14. županijsko natjecanje u poznavanju engleskoga jezika u OŠ Višnjevac. Na natjecanju je sudjelovao 31 učenik iz 21 škole. Ponosni smo na izvrstan uspjeh naših učenika i čestitamo im redom: Ivani Klaić (mentorica Nataša Periškić, prof.) na osvojenom 1. mjestu, Sari Ćavar (mentorica Lidija Šaravanja, prof.) na osvojenom 2. mjestu, Nikoli Radošu ( mentorica Nataša Periškić, prof. ) na osvojenom 6. mjestu i Rebeki Moniki Oklopčić ( mentorica Lidija Šaravanja, prof.) na osvojenom 9. mjestu. Kako je izgledao ispit te ljestvicu konačnog poretka natjecatelja možete pogledati na stranici OŠ Višnjevac.  http://os-visnjevac.skole.hr/?news_id=349#mod_news

We are the champions :D

http://www.youtube.com/watch?v=S_IAqwrvEuU


 

  :: opširnije :: 


objavio: Maja Jurić-Babaja  datum: 29. 2. 2012. 17:30

Engleski jezik

Ove godine četvero je naših učenika pozvano na županijsko natjecanje iz engleskog jezika. Iz 52 osnovne škole u našoj županiji koje su održale školsko natjecanje 33 su učenika pozvana na županijsko natjecanje 28. veljače. Naši uspješni učenici su NIkola Radoš, 8a (mentorica Nataša Periškić, prof.), Ivana Klaić, 8b (mentorica Nataša Periškić, prof.), Sara Ćavar, 8c (mentorica Lidija Šaravanja, prof.) i Rebeka Monika Oklopčić, 8c (mentorica Lidija Šaravanja, prof.). Učenicima želimo puno uspjeha i sreće! Break a leg!

  :: opširnije :: 


objavio: Maja Jurić-Babaja  datum: 17. 2. 2012. 13:21

Informatika

Na županijsko natjecanje iz informatike (Osnove informatike) plasirali su se Ivan Kadić, Nikola Radoš i  Robert Brkić

  :: opširnije :: 


objavio: Maja Jurić-Babaja  datum: 10. 2. 2012. 16:28

Natjecanje iz vjeronauka

"Vjeronaučna olimpijada"

U četvrtak, 19. siječnja 2012. održano je školsko natjecanje iz vjeronauka tzv. Vjeronaučna olimpijada.Tema ovogodišnjeg natjecanja je Grkokatolici - četiristota obljetnica uspostave crkvenog zajedništva u Hrvatskoj.

Sudjelovalo je 8 učenika od kojih četvoro s najvećim brojem bodova odlazi na međuškolsko (županijsko) natjecanje koje će se održati u Osijeku 27. siječnja.
Učenice s najvećim brojem bodova su:

Laura Vadnjak 7.b, Anamarija Župarić 7.d, Petra Anić 5.a, Julia Šaravanja 5.b


Uz čestitke najboljima, nadamo se da će nas uspješno predstavljati u Osijeku.

  :: opširnije :: 


objavio: Mislav Katalinić  datum: 23. 1. 2012. 11:24
 


Eko škola

Školski koordinator/ica:

Monika Pavić,

Maja Jurić-Babaja,

Renata Viviora-Rous

Godina prvog stjecanja statusa:

2004.

Trenutni status:

Zlatni status


e-Dnevnik


Sviđa ti se?


 

Vrijeme u Čepinu

Knjižnica

Katalog knjiga


Portal za škole


Kalendar
« Studeni 2018 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
Prikazani događaji


Korisni linkovi
Dnevni tisak
 • Večernji list
 • Jutarnji list
 • Glas Slavonije
 • Dnevnik.hr
 • RTL
 • HRT
 • Index.hr
 • 24 sata

Zanimljivi linkovi


Hlapićev portal


Sportske igre mladih


e-knjižnica


Popularni časopisi

preskoči na navigaciju