preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Dokumenti
Školska pošta

Brojač posjeta
Ispis statistike od 29. 8. 2011.

Ukupno: 784136
Tražilica


Stručni skupovi

Dislajkaj mržnju

NE govoru mržnje na Internetu!

Red Button

 

Draga djeco, roditelji, učitelji, građani…

Ova aplikacija namijenjena je svima Vama, ali je posebno prilagođena djeci i omogućuje prijavljivanje: sadržaja na internetu za koji sumnjate da je nezakonit i odnosi se na različite oblike iskorištavanja ili zlostavljanja djece.

edu.hr portal

Sloboda odgoja

Hrabri telefon

Vijesti iz PŠ Briješće

Ljubav djeci prije svega

Dječji tjedan je tradicionalna godišnja akcija  i aktivnost  u čijem centru pozornosti su djeca. Ove godine obilježavao se u periodu od 2. – 8. listopada 2017. Moto Dječjeg tjedna ove godine glasio je : Ljubav djeci prije svega. Učiteljice i učenici  na različite načine obilježili su ovaj tjedan trudeći se razveseliti djecu te ih upoznati s njihovim pravima ali i položajem prava djece u nekim  državama u razvoju.  U četvrtak 4. listopada organizirali  su Malu jesensku olimpijadu. Smijeha, radosti te pravog olimpijskog natjecateljskog duha nije nedostajalo. Djeca su svojim porukama i crtežima na stazi jasno pokazala kakav svijet žele , a to je svijet ljubavi za sve.

  :: opširnije :: 


objavio: Maja Jurić-Babaja  datum: 8. 10. 2017. 18:59

Natjecanje u sricanju Spelling Bee

                  U petak, 12.05.2017. godine, 2 učenika četvrtog razreda Dominik Kolarević i Dominik Bratić  i jedan učenik trećeg razreda Borna Jerković iz područne škole Briješće, sudjelovali su na natjecanju u sricanju engleskih riječi Spelling Bee (Pčelica Spelica), a mentor im je bila učiteljica iz engleskog jezika Kristina Jelenić. Natjecanje je organizirala OŠ Tin Ujević i održalo se u dvorani Gradski vrt. Na natjecanju je ukupno sudjelovalo 120 učenika iz 22 škola iz područja Osijeka i okolice.

                  Učenici su se natjecali pojedinačno i po razinama, a ocjenjivalo ih je stručno povjerenstvo profesora engleskog jezika. Naš učenik Dominik Kolarević je zasluženo ušao među prvih 10 najboljih od 1.-4.razreda. Čestititke njemu,a i drugim učenicima.

Slike pogledajte pod opširnije...

  :: opširnije :: 


objavio: Mirela Rudec  datum: 13. 5. 2017. 17:00

Što znam o EU?!

Što znam o EU?!

Dana, 11.svibnja 2017., studentice  Ekonomskog fakulteta u Osijeku, održale su učenicima 3.razreda predavanje o Europskoj uniji. Na vrlo pristupačan, prilagođen, kreativan,  a nadasve edukativan način, približile su učenicima Europsku uniju.  Predavanje je započelo i završilo anketom, edukacija kroz prezentaciju koja se nastavila radionicama za djecu.

Djeca su naučila zbog čega su se države ujedinile; koje su zemlje bile osnivači unije; kada se ovoj europskoj zajednici pridružila i naša domovina Republika Hrvatska; o himni i zastavi unije i sl.

Radionice, koje su studentice pripremile, bile su vrlo promišljene i kreativne. Učenici su uživali. Puno toga su naučili i zbog toga su bili sretni.

Zahvaljujem Dori Barbarić i njezinim prijateljicama na edukativnom predavanju i veseloj radionici. Nadam se da će opet doći k nama s nekim novim suvremenim i zanimljivim idejama.

Kako nam je bilo, možete pogledati na fotografijama pod opširnije….

 

  :: opširnije :: 


objavio: Mirela Rudec  datum: 11. 5. 2017. 19:15

Dan ružičastih majica

Dan ružičastih majica, poznatiji kao Pink Shirt Day, program je prevencije vršnjačkog nasilja, a ob

Dan ružičastih majica, poznatiji kao Pink Shirt Day, program je prevencije vršnjačkog nasilja, a obilježava se zadnje srijede u mjesecu veljači. Ideja je nastala u znak protesta zbog incidenta , zlostavljanja dječaka,  koji se dogodio u jednoj školi. Ružičaste majice, koje su solidarno s dječakom nosili njegovi školski prijatelji, postale su prepoznatljiv simbol inicijative, i kasnije, međunarodno prepoznate obljetnice.

I mi  smo danas obilježili ovaj dan kroz razne radionice i priče na nastavi, zajedničkom pjesmom i plesom, te na kraju fotografijom ispred škole. Napravili smo znak srca, simbola ljubavi, za svu zlostavljanu djecu.

 

Pogledajte slike djece....

 

 

 

 

  :: opširnije :: 


objavio: Mirela Rudec  datum: 22. 2. 2017. 21:37

Božićni koncert

Dana 21.prosinca 2016. u Crkvi sv. L.B.Mandića održan je božićni tradicionalni koncert na kojem su uz učenike PŠ Briješće sudjelovala i  djeca DV Kockica. Svojim predivnim božićnim pjesmama djeca su svima nazočnima zaželjela sretan Božić i uspješnu novu 2017.godinu.

  :: opširnije :: 


objavio: Mirela Rudec  datum: 21. 12. 2016. 17:00

Nagrada DM-a

I ove je godine predstavnica DM-a posjetila našu školu kako bi nam uručila nagradu za skupljeni stari papir u akciji Zeleni korak u kategoriji Područnih škola. 

Dobili smo novčanu nagradu u iznosu od 8.000,00 kn koju smo iskoristili za kupovinu potrebnog  didaktičkog materijala za nastavu. 

Zahvaljujemo  svim vrijednim roditeljima, bakama i djedovima koji su dali svoj doprinos u prikupljanju papira i osvajanju nagrade. Najviše zahvaljujemo  našim malim učenicima koji su pokazali da smo najbolji  u RH i da smo  ekološki osviješteni.  

Najavljujemo Vam da ćemo i u 2017.  godini  ponovo skupljati stari papir i nadamo se opet osvojiti vrijednu nagradu.

 

  :: opširnije :: 


objavio: Mirela Rudec  datum: 30. 11. 2016. 11:00

Djeca u opasnosti od mina

U četvrtak, 24.studenoga 2016., u 12 sati, u našoj je školi održana edukativna tribina "Djeca u opasnosti od mina". Tribina se održala pod pokroviteljstvom Grada Osijeka kojoj je nazočio dogradonačelnik gosp. Ham. Predavači su bili iz Hrvatskog Crvenog križa, HCR, te MUP-aProtu eksplozivnog odjela. 

Vrlo stručno, zanimljivo i djeci razumljivo predavanje imalo je za cilj upoznati i upozoriti djecu s opasnostima od zaostalih i odbačenih minsko-eksplozivnih naprava. Svoj su cilj uspješno ostvarili. Djeca su pozorno slušala i bila vrlo zainteresirana i aktivna u demonstracijama pojedinih slučajeva pronalaska mine. 

Ovim se putem zahvaljujemo gđi. Ružici Bisaha što nas je uključila u projekt edukacije o eksplozivnim sredstvima. Nadamo se i daljnjoj suradnji kroz neke druge edukativne sadržaje. 

  :: opširnije :: 


objavio: Mirela Rudec  datum: 24. 11. 2016. 12:00

Jesen u Briješću

 

 

 

 

 

 

 

 

JESENSKA   PJESMA

Tiho, tiho pada

 list za listom žut,

pokrio je staze, ceste šumski put.

Vjetar grane ljulja

 nježno ko u snu,

blagi mir je šumu obuzeo svu.

Nestale su ptice

daleko na jug,

otišle sa suncem, put je njihov dug.

Pjesme nema više,

 svuda vlada muk,

samo žuto lišće

 tužno pada svud.

 

  :: opširnije :: 


objavio: Mirela Rudec  datum: 6. 11. 2016. 23:26

Prva slikovnica !!!

Evo, u školu su stigle naše slikovnice i pohvalnice za male literarce !  smiley Tu je i poticajna nagrada u obliku slikovnice za našega Mateja. 

Jako smo ponosni. Ideja imamo, volje imamo, pa nastavljamo s radom i dalje. Uskoro stižu naši novi radovi....heartheart

  :: opširnije :: 


objavio: Mirela Rudec  datum: 21. 10. 2016. 11:29

Dani kruha

Dana 14. listopada 2016.g. učenici PŠ Briješće organizirali su priredbu povodom Dana kruha i zahvalnosti za plodove zemlje. Uz učenike škole nastupali su i prijatelji iz DV Kockica, kao folkloraši KUD Leopold. Bilo je svečano i lijepo i svi smo se zabavili. 

Poslije priredbe slijedilo je blagovanje kruha i pekarskih proizvoda vrijednih baka i mama. Gđa. Ezgeta je počastila kiflicama svu djecu na ovoj priredbi. Sa sjetom su se vratila sjećanja na dane kada su njezina djeca bila učenici naše škole...

Ovo se prilikom još jednom zahvaljujem svim vrijednim mamam i bakama, upravi NK Tomislav i svim našim dragim gostima. 

Vidimo se nagodinu !

  :: opširnije :: 


objavio: Mirela Rudec  datum: 14. 10. 2016. 20:23

Nagrada stigla u školu !

Nagrada !!!

Konačno je stigla i nagrada u iznosu 8.000,00 kn. Kupili smo za školu potrebiti didaktički materijal kako bi nastava bila još  zanimljivija.

Uživat ćemo u dramatizaciji s novim lutkicama ili svirati na novim instrumentima.

U proučavanju čovjeka pomoći će nam modeli zubi, kostura, unutrašnjih organa ...

Kako kruži voda u prirodi?!  I za to imamo rješenje.  Moći ćemo bilježiti brzinu vjetra, količinu padalina i temperaturu pomoću male meteorološke stanice. Imamo terarij i mali akvarij.

A kada nam bude dosta učenja, uputimo se na tjelesni. Tamo nas čekaju obruči,štapovi, plastični rekviziti za gimnastiku, rekviziti za poligone ....

Predivno ! Jedva čekamo početi !!

Slike pogledajte pod opširnije ...

  :: opširnije :: 


objavio: Mirela Rudec  datum: 30. 9. 2016. 20:37

Bowling nagrađenih učenika

Današnji dan bio je posebno zanimljiv nagrađenim učenicima. Oni su cijelu godinu vrijedno skupljali stari papir i pridonijeli drugoj pobjedi naše škole. Za to su posebno i nagrađeni.

Veselo smo se svi zajedno proveli na bowlingu u Portanovi. Uz natjecanje tko će biti bolji i spretniji, mnogi su uživali u zajedničkom druženju, veseloj priči i pjesmi, a oni najumorniji odmarali su se uz sok. Vrijeme nam je brzo prošlo! Sretni, umorni, ali zadovoljni vratili smo se kući.

Trud koji su pokazali pri skupljanju staroga papira isplatio se!

Nastavljamo i dalje s akcijom skupljanja staroga papira. Ove godine planiramo nešto drugačiju nagradu ukoliko osvojimo 1. mjesto. O čemu je riječ?! Saznat će te uskoro......

slike pogledajte pod opširnije....

  :: opširnije :: 


objavio: Mirela Rudec  datum: 15. 9. 2016. 17:00

OSVOJILI SMO I OVE GODINE NAGRADU DM-a ZELENI KORAK

S radošću i ponosom vam javljam da smo i ove godine skupivši oko 6 tona starog papira osvojili vrlo vrijednu nagradu za našu školu! Osvojili smo donaciju školi u iznosu 8.500,00 kn + PDV, dm darovnu karticu u iznosu od 500,00 kn koje će  biti  uručene svakoj školi ponaosob i skulpturu akademskog umjetnika Ive Gašparića! Jedva čekamo našu malu školicu potpuno opremiti kako bismo nastavu i učenje učinili zanimljivijima i kreativnijima. Skupljajte stari papir jer se vidimo i na godinu!

 

  :: opširnije :: 


objavio: Antonija Katić  datum: 15. 6. 2016. 18:02

Mali ekolozi - Velike nagrade! - Veseli odlazak u školu

 

Dana 3.6.2016. godine učenici 3. razreda završili su uspješno svoj projekt Veseli odlazak u školu natjecanjem učenika u vožnji bicikla, romobila, rola i trčanjem. Drago nam je da su se gotovo svi učenici odazvali našem pozivu zdravim odlaskom u školu i sudjelovali u završnom natjecanju. Čestitamo pobjednicima i vidimo se iduće godine!

Više fotografija pod opširnije...

  :: opširnije :: 


objavio: Antonija Katić  datum: 3. 6. 2016. 14:28

Natječaj : Moja prva knjiga

Na 12. natječaj "Moja prva knjiga" uključili su se učenici 2.razreda naše škole. Stiglo je ukupno 781 dječja autorska slikovnica iz 210 osnovnih škola. Naš učenik, Matej Vinković ,  osvojio je poticajnu nagradu -1  slikovnicu  iz edicije Moja prva knjiga.

Čestitam Mateju i ostalim mojim vrijednim i  maštovitim učenicima na velikom uspjehu stvaranja svoje prve  slikovnice. Ako niste ovaj put nagrađeni, nema veze. Nemojte se obeshrabriti, već nastavite pisati i stvarati svoja mala neprocjenjiva djela. Vi ste moji pobjednici !

Učiteljica

Mirela Rudec

 

  :: opširnije :: 


objavio: Mirela Rudec  datum: 31. 5. 2016. 11:51

Mali ekolozi velike nagrade

Učenici 2.razreda snimili su mali video i složili mozaik fotografiju o tome kako su radili projekt Medena Slavonija. Video možete pogledati na Youtube.

 link  https://youtu.be/UwsrPjxK2X8

  :: opširnije :: 


objavio: Mirela Rudec  datum: 31. 5. 2016. 11:08

Volontiranje zaposlenika Atlantic trade

Našu su školu posjetili zaposlenici Atlantic trade iz Osijeka. Odlučili su nam donirati trajnice za naš vrt, te su nam pružili pomoć u sadnji cvijeća. Danas su bili veliki volonteri našoj maloj školi ! smiley Vrijedni muški iskopali su rupe i prenijeli nam ruže, usitnjavali s djecom zemlju s našeg tzv. brda. Za to su vrijeme vrijedne i kreativne gospođe osmislile izgled gredica i posadile cvijeće. Bilo nam je zabavno i nadamo se da su se osjećali ugodno u našem društvu. 

Još jednom im se od srca zahvaljujemo na donaciji i pomoći, te se nadamo daljnjoj suradnji.

Fotogaleriju slika pogledajte pod opširnije......

  :: opširnije :: 


objavio: Mirela Rudec  datum: 20. 5. 2016. 21:17

DM projekt: Eko - edukacijska oaza zdravlja

Danas, 19.svibnja, roditelji učenika 2.i 3 razreda zajedno s djecom,  pomogli su u realizaciji projekta. Naše su mame bojale  automobilske gume, pravile betonske kalupe za stazice u vrtu, djed je brusio palete, a mame ih bondeksirale. 

Vrijeme nam je brzo prošlo u veselom druženju. Kako nam je bilo pogledajte pod opširnije.....

  :: opširnije :: 


objavio: Mirela Rudec  datum: 20. 5. 2016. 20:25

PČELE

Danas nam je u učionici bilo kao u košnici. I inače puno pričamo, ali danas smo uživali u predavanju Domagoja Gradištanca - pčelara. Saznali smo sve o pčelama, medu i ostalim proizvodima pčela, o košnicama, trutu i matici ...i još puno toga. Zahvaljujemo gosp. Domagoju i nadamo se daljnjoj suradnji.

U fotogaleriji, pod opširnije,  pogledajte samo mali dio s današnjeg sata.

  :: opširnije :: 


objavio: Mirela Rudec  datum: 18. 5. 2016. 21:21

Radna akcija !!

Dana 17.05. u školskom dvorištu PŠ Briješće bila je radna akcija učenika i roditelja 2.a razreda.

Zahvaljujem mojim dragim roditeljima koji su odvojili svoje vrijeme i pomogli meni  i djeci u realizaciji projekta.  Pomogli su nam raskrčiti zapušteni okoliš oko ograde, posjekli su visoku travu u kojoj je bilo svega i svašta  i tako naš okoliš učinili ljepšim i sigurnijim.  Zajedno s djecom posadili su cvijeće u naš   Medeni vrt.  
Nadamo se da će ga posjećivati pčelice kako bi meda bilo što više!

Fotografije vrijednih roditelja pogledajte pod opširnije....

  :: opširnije :: 


objavio: Mirela Rudec  datum: 17. 5. 2016. 20:00

Vampirice bez zubi

Dana 9.5.2016. godine docentica Mirta Sudarić Bogojević, predstojnica Zavoda za zoologiju, održala je zanimljivo predavanje učenicima 2. i 3. razreda pod nazivom Vampirice bez zubi. U zanimljivom predavanju učenici su saznali nešto više o komarcima, njihovom razvoju, te kako sudjelovati u sprečavanju stvaranja legla za komarce. Na trenutak se učionica pretvorila u pravi mali laboratorij. Učenici su imali priliku vidjeti kako izgledaju ličinke komaraca, te ih gledati pod lupom, a nakon predavanja se i natjecati u različitim zanimljivim igrama vezanih za ovu temu. Kako nam je bilo možete pogledati pod opširnije. Zahvaljujemo se docentici Mirti te se nadamo daljnjoj suradnji.

  :: opširnije :: 


objavio: Antonija Katić  datum: 9. 5. 2016. 18:17

Početak gradnje škole u Briješću

NAPOKON!
U Narodnim novinama od 29.4. objavljen je Natječaj za izvođača radova na prvoj fazi izgradnje škole u Briješću.
Nadamo se da je ovo početak kraja i da ćemo uskoro dobiti školu koju smo već odavno zaslužili.
https://eojn.nn.hr/Oglasnik/

  :: opširnije :: 


objavio: Antonija Katić  datum: 3. 5. 2016. 17:34

Osvojili smo računala!

Učenici 3.a razreda ponosno su primili računala koja su na natječaju "Za naše male genijalce" dobili od HEP-a i Narodnog radija. U svoje ime i ime svih učenika naše škole zahvalili smo se na ukazanoj mogućnosti za osvajanjem ovako velike nagrade. 

Nagradu su nam velikodušno dostavili:  Vlatka Kamenić-Jagodić, direktorica Sektora za tržišnu i marketinšku strategiju, Franka Gojanović, Danijel Ilić, direktor Elektroslavonije Osijek, Anđelko Brezovnjački, Venancije Mihaljević i direktor Narodnog radija Josip Pleslić.

Fotogaleriju s dodjele nagrade pogledajte pod opširnije...

 

  :: opširnije :: 


objavio: Antonija Katić  datum: 2. 5. 2016. 16:25

Jer sve smo to mi - Dm

Učiteljice Antonija Katić i Mirela Rudec osmislile su i napisale projekt Eko- edukacijska oaza zdravlja te ga prijavile na dm-ov natječaj Jer sve smo to mi. S ponosom javljamo da smo ušli s projektom u uži krug. Nadamo se da ćemo uspjeti uz pomoć Dm-a ostvariti zajednički cilj, a koji je to pogledajte na web stranici Jer sve smo to mi i potražite nas na karti! 

  :: opširnije :: 


objavio: Antonija Katić  datum: 28. 4. 2016. 20:49

Rezultati akcije Zeleni korak

U srijedu 27.4.2016. godine organizirali smo akciju Zeleni korak u kojem smo skupili 5920 kg starog papira, što je po učeniku 53 kg, a 2960,00 kn. Učenici koji su najviše skupili starog papira (njih 30) dobit će posebnu nagradu na kraju školske godine kao zahvalu za veliki trud. Popis učenika koji su dobili nagradu nalazi se na školskom panou. Po razredima to izgleda ovako:

1. mjesto: 3.a = 2522 kg

2. mjesto: 2.a = 1160

3. mjesto: 1.a = 1124

4. mjesto: 1.b = 325 kg

5. mjesto: 4.a = 179 kg

6. mjesto: 4.b = 78 kg

Zahvaljujemo svima i opet se nadamo nagradi! Fotografije pogledajte pod opširnije!

  :: opširnije :: 


objavio: Antonija Katić  datum: 28. 4. 2016. 20:10

Posjet Poljoprivrednom fakultetu

Dana 22.4.2016. učenici 2. i 3. razreda naše škole posjetili su Poljoprivredni fakultet. Puno smo naučili o kukcima, divljim životinjama, utjecaju glazbe na razvoj biljaka i proizvodnju mlijeka. Puni doživljaja i s primljenim diplomama razmišljaju o mogućnosti studiranja jer je "studiranje sigurno zanimljivo".

.

Više fotografija pod opširnije...

  :: opširnije :: 


objavio: Antonija Katić  datum: 23. 4. 2016. 11:56

Veseli odlazak u školu

Učenici 3. a razreda naše škole pozivaju vas na pješačenje, rolanje, bicikliranje do škole. Pomozimo našoj planeti Zemlji i zaštitimo ju od nepotrebnih ispušnih plinova. 20.4.2016. godine učenici su postavili 6 znakova na putu do škole na kojem će se nalaziti zadatci kako bi vam put u školu bio što zanimljiviji i motivirajući. Svaki tjedan ćete dobiti nove zadatke pa brzo požurite i potražite znakove koji su na putu ka školi. Vidimo se kod njih!

 

Više fotografija pod opširnije...

  :: opširnije :: 


objavio: Antonija Katić  datum: 20. 4. 2016. 15:40

Zeleni korak

Sjećate li se Dm-ove akcije Zeleni korak? To je akcija skupljanja starog papira u kojoj smo mi osvojili bogatu nagradu. Upravo smo završili s kupnjom svih proizvoda koje smo planirali. Za 5000 kn koje smo za nagradu dobili, kupili smo: Led smart TV, tete su kupile kante i krpe za čišćenje škole i kupili smo 5 naslova naše književnice Sanje Pilić: Vidimo se na fejsu!, Hoću i ja!, Maša i životinje, Maša i gosti, Maša i nova učenica. Pođite brzo u našu školsku knjižnicu i posudite jedan od naslova i uživajte u čitanju.

Više fotografija pod opširnije...

  :: opširnije :: 


objavio: Antonija Katić  datum: 14. 3. 2016. 16:36

Jer sve smo to mi - dm

Učiteljice Antonija Katić i Mirela Rudec osmislile su i napisale projekt Eko- edukacijska oaza zdravlja te ga prijavile na dm-ov natječaj Jer sve smo to mi. Potaknuti dugogodišnjim iskustvom kao eko škola, osmislili smo projekt koji bi bio za dobrobit cijele lokalne zajednice, a ponajviše za učenike naše područne škole. Njima najviše nedostaje mjesto gdje bi se okupljali, te boraveći na svježem zraku poboljšali svoje zdravlje vježbajući na rekreacijskoj stazi koja bi bila napravljena od ekološkog materijala. Usput bi mogli posjetiti naš vrt zdravlja u kojem bi naučili nešto o uzgoju i potrebi ljekovitog i začinskog bilja u svakodnevnom životu.

  :: opširnije :: 


objavio: Antonija Katić  datum: 4. 3. 2016. 19:07

Za naše male genijalce - HEP i Narodni radio

HEP u suradnji s Narodnim radiom i ove godine poklanja računala za osnovne škole koje se svojim trudom i radom istaknu s najkreativnijim i najkvalitetnijim video uratkom. Učenici 3. razreda su uz pomoć učiteljice Antonije Katić snimili kratki video u kojem su predstavili problem s računalima u našoj PŠ. Koliko smo uspješni u videu bili možete pogledati na ovom linku :

https://www.youtube.com/watch?v=JNqarqu4luw

  :: opširnije :: 


objavio: Antonija Katić  datum: 3. 3. 2016. 14:37

Osvojili smo nagradu!

Osvojili smo nagradu Školske knjige kao treća vrata po broju lajkova. Puno hvala svima koji su nam pomogli i podržali nas. HVALA!

Učenici 3. razreda su ukrasili svoja vrata učionice i prijavili se za nagradnu igru Školske knjige za osvajanje nagrade za cijeli razred. Trebamo skupiti puuuuno lajkova na faceu i nagrada je naša. Postupak je slijedeći: Na facebooku ukucate Razredna nastava Školske knjige i u albumu za najljepša vrata pronađete našeg Baltazara i lajkate našu fotografiju. Unaprijed se zahvaljujemo!

  :: opširnije :: 


objavio: Antonija Katić  datum: 29. 2. 2016. 19:34

Eko paket

Učenici 2. i 3. razreda PŠ Briješće sudjeluju u edukativnom projektu Eko paket. Cilj projekta je educiranje o važnosti odvojenog zbrinjavanja upotrebljene Tetra Pak ambalaže i odgovornog ponašanja prema prirodi. Naš zadatak je kreativno se izraziti i oblikovati upotrebljeni Tetra Pak na zadane teme. Do sada smo prijavili radove na temu klimatkih promjena i zaštite šuma. Koliko smo bili uspješni pogledajte u nastavku. 

      

Više fotografija pod opširnije...

  :: opširnije :: 


objavio: Antonija Katić  datum: 28. 2. 2016. 19:57

Maškare su i ludi su dani!

U utorak 9.2.2016. godine, završeno je vrijeme maškara i mi smo taj dan obilježili velikom zabavom u našoj školi! Kako smo se maskirali pogledajte pod opširnije.

 

  :: opširnije :: 


objavio: Antonija Katić  datum: 10. 2. 2016. 16:32

Božićno darivanje učenika 2.r

Božićni blagdani su čarobno vrijeme kada se sjetimo bližnjih i onoga što nam oni znače. Sjetimo se svih ljudi bez obzira na njihove sudbine i svi nam postaju toga trena jednako važni . 

  :: opširnije :: 


objavio: Mirela Rudec  datum: 23. 12. 2015. 12:55

Božićni koncert

Dana 22.12.2015. godine u crkvi sv. Leopolda Bogdana Mandića održan je tradicionalni Božićni koncert PŠ Briješće. Ove godine nastupili su i naši gosti iz vrtića Kockica. Učenici su svojim nastupima svima čestitali Božić i zaželjeli sretnu novu godinu

Više fotografija pod opširnije...

  :: opširnije :: 


objavio: Antonija Katić  datum: 22. 12. 2015. 20:35

Nagrada za akciju Zeleni korak je stigla na naša vrata

Dana 10.12.2015. godine predstavnica Dm-a posjetila je našu školu i dostavila nam nagradu za najviše skupljenog starog papira u akciji Zeleni korak u kategoriji područnih škola od 100 učenika i više. Dobili smo darovnu karticu Dm-a u iznosu od 5000,00 kn i elektronski mikroskop. Učenici su se najviše razveselili  mikroskopu kojeg jedva čekaju isprobati. Zahvaljujemo svima koji su dali svoj doprinos u skupljanju starog papira i najavljujemo vam da ćemo u svibnju 2016. godine ponovno skupljati stari papir i nadamo se opet osvojiti vrijednu nagradu.

Više fotografija pod opširnije!

  :: opširnije :: 


objavio: Antonija Katić  datum: 10. 12. 2015. 19:31

MALI HUMANITARAC VELIKOG SRCA Vijest ima dokument u privitku

Stjepan Vujnovac, učenik 4.razreda PŠ Briješće, novac od Svete pričesti donirao je socijalnoj samoposluzi Udruge Rijeka ljubavi.Tim humanitarnim činom pokazao je kako mala djeca imaju veliko srce.Stjepan nije samo ponos naše škole i mjesta. On je ponos Hrvatske ! Pročitajte što o tome svemu kaže Stjepan.

  :: opširnije :: 


objavio: Mirela Rudec  datum: 29. 11. 2015. 20:48

Jozo Bozo "Povratak iz Poštovanzanije"

Dana 27.10.2105. u PŠ Briješće, učenici su imali priliku pogledati predstavu Joze Boze pod nazivom "Povratak iz Poštovanzanije". S velikom radošću učenici su sudjelovali u predstavi i pokazali svoje vještine čarobiranja. 

 

Više fotografija pod opširnije!

  :: opširnije :: 


objavio: Antonija Katić  datum: 27. 10. 2015. 12:32

Dani kruha

Dana 16.10.2015. godine učenici PŠ Briješće organizirali su svečanu priredbu u prostorijama NK Tomislav. Svi učenici PŠ Briješće predstavili su se prigodnim programom zajedno s KUD-om Leopold i Dječjim vrtićem Kockica u jednom velikom igrokazu o nastajanju kruha. Nakon priredbe učenici i roditelji mogli su kušati blagoslovljenu hranu i kupiti proizvode koje su njihova djeca izradila.

Zahvaljujem se svim učenicima 3.a razreda i njihovim roditeljima na pomoći u organizaciji ove velike svečanosti.

Fotogalerija je pod opširnije

Molimo roditelje da donesu u školu fotografije svečanosti kako bismo ih mogli objaviti na našoj web stranici.

  :: opširnije :: 


objavio: Antonija Katić  datum: 19. 10. 2015. 18:56
» Arhiva naših vijesti    
 


Eko škola

Školski koordinator/ica:

Monika Pavić,

Maja Jurić-Babaja,

Renata Viviora-Rous

Godina prvog stjecanja statusa:

2004.

Trenutni status:

Zlatni status


e-Dnevnik


Sviđa ti se?


 

Vrijeme u Čepinu

Knjižnica

Katalog knjiga


Portal za škole


Kalendar
« Srpanj 2018 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
Prikazani događaji


Korisni linkovi
Dnevni tisak
 • Večernji list
 • Jutarnji list
 • Glas Slavonije
 • Dnevnik.hr
 • RTL
 • HRT
 • Index.hr
 • 24 sata

Zanimljivi linkovi


Hlapićev portal


Sportske igre mladih


e-knjižnica


Popularni časopisi

preskoči na navigaciju