preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Dokumenti
Školska pošta

Brojač posjeta
Ispis statistike od 29. 8. 2011.

Ukupno: 938997
Tražilica


Stručni skupovi

Dislajkaj mržnju

NE govoru mržnje na Internetu!

Red Button

 

Draga djeco, roditelji, učitelji, građani…

Ova aplikacija namijenjena je svima Vama, ali je posebno prilagođena djeci i omogućuje prijavljivanje: sadržaja na internetu za koji sumnjate da je nezakonit i odnosi se na različite oblike iskorištavanja ili zlostavljanja djece.

edu.hr portal

Sloboda odgoja

Hrabri telefon

e-Twinning u našoj školi

ZASADI STABLO, NE BUDI PANJ! - Živimo zeleno 2

U sklopu projekta Živimo zeleno 2, učenici 4.a razreda je sudjelovao u kampanji "Zasadi stablo, ne budi panj!" i u dvorištu škole, uz pomoć domara, posadili stablo javora. Kako bi se javor što bolje primio, učenici su mu otpjevali i pjesmu dobrodošlice. Sadnju smo ucrtali i u kartu svih sudionika ove kampanje. 

https://www.youtube.com/watch?v=K0acH2POT5s

  :: opširnije :: 


objavio: Antonija Katić  datum: 30. 11. 2021. 14:35

Dan jabuka

Učenici 4.a razreda obilježili su Dan jabuka integriranim danom u kojem su odradili različite, kreativne aktivnosti. Koje su to aktivnosti i kako su ih odradili možete vidjeti u kolekciji: https://wke.lt/w/s/uz1lcB.

  :: opširnije :: 


objavio: Antonija Katić  datum: 22. 10. 2021. 10:14

eTwinning oznake kvalitete

Učenici 4.a razreda su prošle godine sudjelovali u eTwinning projektima. Odradili su različite, kreativne aktivnosti za čak 10 projekata i ove godine su dobili oznaku kvalitete za svaki od njih. Ponosni i sretni nastavljamo i u ovoj školskoj godini. 

  :: opširnije :: 


objavio: Antonija Katić  datum: 11. 10. 2021. 11:22

Priprema, pozor, kreni! i Volontiraj - doniraj - educiraj

Učenici 4.a razreda sudjeluju u projektu Priprema, pozor, kreni! Na samom početku nastave priključili su se virtualnoj humanitarnoj utrci Mliječna staza 2021. u kojoj su skupili 13 km za djecu s teškoćama u razvoju i svojom donacijom im pomogli. Donirali smo UNICEF-u startninu za tu utrku. 

  :: opširnije :: 


objavio: Antonija Katić  datum: 10. 9. 2021. 11:32

Pokusi su nova fora

Ove školske godine uključili smo se u projekt Pokusi su nova fora

Projekt se nalazi na eTwinning platformi autorica projekta je Sandra Vuk

Cilj  uključivanja u ovaj projekt :

-približiti učenicima znanstvene sadržaje, primjerene njihovoj  dobi, omogućiti im da upoznaju i shvate osnovne zakonitosti i procese koji vladaju u prirodi.
-pobuditi kod učenika zanimanje i želju za stvaranjem, otkrivanjem i istraživačkim radom, stvoriti uvjete da učenik otkrije svoje sposobnosti te otkrije značajke i vrijednost suradničkog učenja

Nositelji projekta –učenici 5 i 6 razreda

-Izvodili su  pokuse na satima prirode i na dodatnoj nastavi

−tijekom projekta razvijali  sposobnost kritičkog odnosa prema informacijama (povezivanje, razjašnjavanje, izdvajanje bitnog, utvrđivanje poretka prema važnosti) i sposobnost njihovog vrjednovanja 
− razvijali sposobnost prepoznavanja i postavljanja istraživačkih pitanja, postavljanja hipoteza, planiranja i provođenja istraživanja, donošenja argumentiranih zaključaka na temelju rezultata

  :: opširnije :: 


objavio: Monika Pavić  datum: 11. 6. 2021. 10:42

eTwinning projekt 'Our Well-being'

Naši su učenici (6a, 6b i 8a) sudjelovali u međunarodnom projektu naziva Our Well-being kojemu je cilj bio potaknuti učenike da razmišljaju o svakodnevnim stvarima koje ih čine sretnima i da razvijaju pozitivan odnos prema svojoj i tuđoj sreći. U projektu je sudjelovalo nekoliko osnovnih škola iz Srbije, Italije i Hrvatske. Tijekom projekta učenici su se upoznali na konferencijskim sastancima na kojima su govorili o sebi i predstavljali svoje radove. Njihovo se druženje proširilo i na razne dostupne društvene mreže i nastavilo nakon završetka projekta, a službeni je jezik komunikacije bio i ostao engleski.

Klikni na opširnije laugh

 

  :: opširnije :: 


objavio: Lidija Šaravanja  datum: 6. 5. 2021. 13:57

Na putu dobrote 4.a

U vrijeme Božića pokušali smo činiti dobro. Skupljali smo za potrebite na nivou škole,  skupljali smo za našeg prijatelja iz razreda potrebne stvari. Napravili smo čestitke za djelatnike škole, anđele za roditelje. Posjetili smo obitelj iz Čepina koja je u potrebi i njima smo željeli uljepšati dane Božića.Skupili smo nekoliko stvari i za Rijeku ljubavi, jer tamo ima puno ljudi kojima sva pomoć dobro dođe.

  :: opširnije :: 


objavio: Antonija Katić  datum: 10. 3. 2021. 14:10

Dan sigurnijeg interneta 2021.

Učenici 5. i 6. razreda povodom Dana sigurnijeg interneta izrađivali su strip u prezentaciji na zdanu temu. Imali su 15 tema koje smo podijelili pomoću kola sreće napravljenog u WordWallu, te su na temu trebali izraditi zadtaka. Strip je na 1 slajdu trebao prikazivati događaj koji su učenici izvukli vrteći kolo sreće, 2. slajd je trebao pokazivati što se iz te situacije može loše dogoditi i 3.slajd je trebao davati savjet što se trebalo napraviti u događju koji su izvukli. (prezentacij aj emogla imati i više slajdova.

Strip su izrađivali u online alatu https://www.toonytool.com/, te ga umetali u prezentaciju.

primjeri učeničkih radova  

 

U sklopu projekta 7. i 8. razredi odradili su debatu na temu Slooda govora na internetu te se spojili s  1.osnovnom školom u Čakovcu putem Zooma te usporedili dojmove i razmijenili svoja iskustva.

  :: opširnije :: 


objavio: Maja Jurić-Babaja  datum: 4. 3. 2021. 16:29
» Arhiva naših vijesti    
 


 


Eko škola

Školski koordinator/ica:

Monika Pavić,

Maja Jurić-Babaja,

Renata Viviora-Rous

Godina prvog stjecanja statusa:

2004.

Trenutni status:

Zlatni status


e-Dnevnik


Sviđa ti se?


 

Vrijeme u Čepinu

Knjižnica

Katalog knjiga


Portal za škole


Kalendar
« Prosinac 2021 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
Prikazani događaji


Korisni linkovi
Dnevni tisak
 • Večernji list
 • Jutarnji list
 • Glas Slavonije
 • Dnevnik.hr
 • RTL
 • HRT
 • Index.hr
 • 24 sata

Zanimljivi linkovi


Hlapićev portal


Sportske igre mladih


e-knjižnica


Popularni časopisi

preskoči na navigaciju