preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Dokumenti
Školska pošta

Brojač posjeta
Ispis statistike od 29. 8. 2011.

Ukupno: 933529
Tražilica
Stručni skupovi

Dislajkaj mržnju

NE govoru mržnje na Internetu!

Red Button

 

Draga djeco, roditelji, učitelji, građani…

Ova aplikacija namijenjena je svima Vama, ali je posebno prilagođena djeci i omogućuje prijavljivanje: sadržaja na internetu za koji sumnjate da je nezakonit i odnosi se na različite oblike iskorištavanja ili zlostavljanja djece.

edu.hr portal

Sloboda odgoja

Hrabri telefon

Vijesti

Obavijest za roditelje učenika od 1. do 4. razreda

 

OSNOVNA ŠKOLA VLADIMIR NAZOR

                        ČEPIN

 

KLASA: 602-02/20-05-03

URBROJ:2158-33-01-20-79

Čepin, 20.05.2020. godine

 

Poštovani roditelji,

Hrvatski zavod za javno zdravstvo 20. svibnja 2020. godine objavio je nove Upute za sprječavanje i suzbijanje epidemije COVID–19 vezano za rad predškolskih ustanova i razrednu nastavu od 1. do 4. razreda te posebne razredne odjele i rad s djecom s teškoćama koje imaju pomoćnika u nastavi. Upute su dostupne na web stranici škole.

Ministarstvo znanosti i obrazovanja danas je izdalo „Preporuke za organizaciju rada u razrednoj nastavi i upute za vrednovanje i ocjenjivanje u mješovitom modelu nastave od 25. svibnja 2020.“, koje sadrže naglaske za roditelje:

  • Rad u školama u sadašnjim epidemiološkim uvjetima uz poštovanje Uputa HZJZ-a smatra se jednako sigurnim za djecu i zaposlenike kao i rad od kuće, odnosno ostanak kod kuće te se omogućuje uključivanje sve djece u škole.
  • Roditelji/skrbnici ne moraju dovoditi djecu u škole, ako ih dovode, ne ulaze u školsku zgradu osim u krajnjoj nuždi, već dolaze do ulaza pri čemu zadržavaju distancu od najmanje 1,5 metra u odnosu na druge roditelje/skrbnike i djecu.
  • Sukladno odluci roditelja, učenici u školu dolaze sami, organiziranim prijevozom ili u pratnji roditelja, kao što bi dolazili da nema epidemije.
  • Roditelji se ne okupljaju na ulazu u školsku zgradu.
  • Roditelji/skrbnici dužni su izmjeriti tjelesnu temperaturu djetetu svaki dan prije dolaska u školu te u slučaju povišene tjelesne temperature ne smiju dovoditi dijete u školu, već se javljaju telefonom ravnatelju škole i izabranom pedijatru/liječniku obiteljske medicine radi odluke o testiranju i liječenju djeteta. Djeca sa znakovima drugih zaraznih bolesti također ne dolaze u ustanovu.
  • Škola ne uzima izjavu od roditelja radi uključivanja djeteta u ustanovu. Roditeljima treba omogućiti naknadno uključivanje djeteta u školu.
  • Roditelj/skrbnik treba se upoznati s Uputama HZJZa u cjelini.
  • Roditelji su značajna karika u krugu povjerenja za učenje, ali i za podršku učeniku u općem razvoju, usvajanju vrijednosti i odgoja u cjelini.

Za organizaciju prostora i nastave potreban nam je podatak o broju učenika koji će dolaziti u školu i broju učenika koji će koristiti uslugu produženog boravka i zato molimo roditelje koji djecu ne žele poslati u školu da nas o tome obavijeste putem mail-a: skola@os-vnazor-cepin.skole.hr  do 22. svibnja 2020. godine 

Oni roditelji koji još uvijek imaju objektivne ili subjektivne razloge zbog kojih djecu ne žele poslati u školu, mogu i naknadno uključiti dijete u nastavne grupe u školi, ali u međuvremenu moraju osigurati uvjete kod kuće za nastavu na daljinu i biti u svakodnevnom kontaktu s učiteljima i stručnim suradnicima u školi.

Nastava u produženom boravku odvijati će se normalno, te isto tako molimo roditelje da nam jave na mail-a škole: skola@os-vnazor-cepin.skole.hr koja djeca će koristiti produženi boravak.

            Napominjem da će se nastava odvijati po redovitom rasporedu utvrđenom na početku nastavne godine sa svim predmetima u cjelovitim razredima, uz prisutnost redovnih učitelja i pridržavanje svih uputa i preporuka HZJZ koji se odnose na dezinfekciju, higijenu i fizičku udaljenost.

           

Molim vas da se upoznate sa izdanim preporukama ispred Ministarstva znanosti i obrazovanja i sa Uputama HZJZ-a.

Obavijest ravnatelja

Preporuke za organizaciju nastave

Upute škole i vrtići

 

 

 

S poštovanjem,   

Ravnatelj: Ilija Pavić, prof.
Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Maja Jurić-Babaja   datum: 20. 5. 2020.

 


Eko škola

Školski koordinator/ica:

Monika Pavić,

Maja Jurić-Babaja,

Renata Viviora-Rous

Godina prvog stjecanja statusa:

2004.

Trenutni status:

Zlatni status


e-Dnevnik


Sviđa ti se?


 

Vrijeme u Čepinu

Knjižnica

Katalog knjiga


Portal za škole


Kalendar
« Studeni 2021 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
Prikazani događaji


Korisni linkovi
Dnevni tisak
 • Večernji list
 • Jutarnji list
 • Glas Slavonije
 • Dnevnik.hr
 • RTL
 • HRT
 • Index.hr
 • 24 sata

Zanimljivi linkovi


Hlapićev portal


Sportske igre mladih


e-knjižnica


Popularni časopisi

preskoči na navigaciju