preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Dokumenti
Školska pošta

Brojač posjeta
Ispis statistike od 29. 8. 2011.

Ukupno: 784136
Tražilica
Stručni skupovi

Dislajkaj mržnju

NE govoru mržnje na Internetu!

Red Button

 

Draga djeco, roditelji, učitelji, građani…

Ova aplikacija namijenjena je svima Vama, ali je posebno prilagođena djeci i omogućuje prijavljivanje: sadržaja na internetu za koji sumnjate da je nezakonit i odnosi se na različite oblike iskorištavanja ili zlostavljanja djece.

edu.hr portal

Sloboda odgoja

Hrabri telefon

Vijesti

Škola u prirodi

Učenici 3.a i 3.b razreda sa svojim učiteljicama Lidijom Šušak i Lukrecijom Šarić su od 29.5. do 3.6. bili u Školi u prirodi, u Orahovici. U sklopu Škole u prirodi organizirana je i škola plivanja. Škola u prirodi traje 24 sata dnevno i omogućava bolje upoznavanje učitelja s učenicima te samih učenika međusobno. Proveli smo zajedno prekrasnih šest dana i puni dojmova vratili se  kući.

 Kako su djeca doživjela tu „avanturu“ rekli su u svojim pismenim radovima koje možete pogledati zajedno sa slikama pod opširnije.

 

 

 


Veseli tjedan u Orahovici

Došao je i taj dan kada putujemo u Orahovicu. Svi smo došli ispred škole. Došao je autobus i ubrzo smo krenuli.

Stigli smo  u Orahovicu. Smjestili smo se u sobe i raspakirali se. Svaki dan smo išli na plivanje. Jedan dan smo išli na ranč. Tamo smo jahali konje. Bilo je zabavno. Išli smo u obilazak grada. U gradu Orahovici vidjeli smo lokomotivu Ćiru i vodenicu. Vidjeli smo i rijeku Vučicu. Vučica više sliči na potok nego na rijeku. Obišli smo i jezero. Svaki dan smo išli u slastu na sladoled. U četvrtak smo išli u disko. Tamo smo svi pjevali, plesali i zabavili se. Bilo je odlično. Svaka večer je bila posebna. Dvije večeri smo bili na noćnom kupanju. Imali smo i karaoke. Na karaokama smo svi pjevali. Zadnju večer smo imali pidžama party. Svi smo plesali u pidžamama.

U subotu poslije ručka smo krenuli kući. Na povratku kući stali smo u ZOO vrt. Htjela bih još jednom ponoviti takvu ekskurziju.

Tea Krajček, 3.b

Veseli tjedan u Orahovici

Bio je ponedjeljak ujutro. Svi smo stajali ispred autobusa i čekali vrijeme polaska. Stavljali smo kofere u autobus. Pozdravili smo se s roditeljima, ušli u autobus i krenuli.

Kada smo stigli u Orahovicu prvo smo otišli u svoje sobe i raspakirali se. Obukli smo kupaće kostime i krenuli na bazene. Taj dan je bio odličan. Svaki smo dan imali tjelovježbu i plivanje. Voljela sam ići na bazene jer volim vodu. Išli smo na ranč, jezero i u obilazak grada. Najbolje mi je bilo kada smo išli u disko. Tamo smo se zabavljali.

Naravno, došao je i taj dan. Subota!. Tada je planiran odlazak u ZOO vrt i povratak kući. Kada sam došla kući bila sam sretna. Jedva čekam sljedeću ekskurziju.

Tea Mihaljević, 3.b

     Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Maja Jurić-Babaja   datum: 8. 6. 2017.

Eko škola

Školski koordinator/ica:

Monika Pavić,

Maja Jurić-Babaja,

Renata Viviora-Rous

Godina prvog stjecanja statusa:

2004.

Trenutni status:

Zlatni status


e-Dnevnik


Sviđa ti se?


 

Vrijeme u Čepinu

Knjižnica

Katalog knjiga


Portal za škole


Kalendar
« Srpanj 2018 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
Prikazani događaji


Korisni linkovi
Dnevni tisak
 • Večernji list
 • Jutarnji list
 • Glas Slavonije
 • Dnevnik.hr
 • RTL
 • HRT
 • Index.hr
 • 24 sata

Zanimljivi linkovi


Hlapićev portal


Sportske igre mladih


e-knjižnica


Popularni časopisi

preskoči na navigaciju